x
i s e r v i s
iPhone 13 Ön Cam Değişimi Nasıl Yapılır

3 Kasım 2022

iPhone 13 Ön Cam Değişimi Nasıl Yapılır

iPhone 13 modellerinden birini kullanıyor ve bir şekilde ekranınız kırıldı ise doğru sayfadasınız ve çok şanslısınız çünkü kırılmaların bir çoğu sadece ön camda meydana gelmektedir. Bunun anlamı şudur; iç ekran sağlam ve sadece dışta kırık var ise çok daha uygun fiyata ön cam değişimi yaparak orijinal ekranınızı kurtarırız. iPhone 13 ön cam değişimi nasıl yapılır, fiyatı nedir inceleyelim.

iPhone 13 tamirinde son teknoloji servis ekipmanları

Apple’ın yaptığı iPhone modellerini ilk çıktığı gün tedarik edip incelemeye almak için büyük gayret gösteriyoruz. Servisimiz kurulduğu günden bu güne teknoloji yatırımlarına aralıksız devam etmektedir. Tamir işini günü kurtarmak için değil bir yaşam tarzı olarak düşündüğümüzden kendimizi sürekli geliştirmekteyiz. Çalışanlarımızı ve atölye teknolojimizi sürekli güncel tutarak yenilikleri yakından takip etmekteyiz.

iPhone 13 ön cam değişimi işlemi bu teknolojinin ortaya çıkardığı ileri seviye bir tamir işlemidir. Tecrübeli teknisyen kontrolünde 4-5 farklı teknolojik makine kullanılarak yapılan ön cam değişimleri fabrika ayarında bir kalite sunmaktadır.

Personellerimiz ayda binlerce ön cam değişimi yapmaktadır. Türkiye’de en çok ön cam değişimi yapan teknik servisiz.

iPhone 13 serilerinin ekran yapısı

iPhone 13 serilerinin hepsinde OLED ekran teknolojisi kullanılmıştır. Bildiğiniz gibi iPhone 11 serilerinde sadece 11 modelinde LCD ekran teknolojisi kullanılmış Pro ve Pro max modellerinde OLED ekran kullanılmıştı. iPhone 13 de itüm seride OLED ekran kullanılmıştır. Bu Apple’ın artık OLED ekranda devam edeceği anlamına gelebilir.